modul 2

DET bæredygtige talent

- en samtale om at arbejde med et talent og selv være et

Mød badmintonspiller Mia Blichfeldt og Sportschef i Badminton Danmark Jens Meibom, til en samtale om talentudvikling, håndtering af pres og forventninger, samt det særlige fokus på teamwork i badmintonmiljøet. Der bliver mulighed for at stille spørgsmål undervejs.

Vært: Rasmus Henning, Sport One Danmark

Afholdt

20. April 2021

(GEN)SE
WEBINARET OG Q&A

Jens Meibom

Sportschef i Badminton Danmark siden marts 2017. Tidligere har Jens Meibom været konsulent i Team Danmark, hvor han bl.a. var ansvarlig for opbygningen af det sportspsykologiske fagområde og teamleder på området i 7 år.

Jens Meibom har også tidligere været landstræner i badminton og som spiller har han været dansk mester samt spillet professionelt i flere år.

Mia Blichfeldt

Mia er pt. nummer 12 på verdensranglisten i single og forventes at kvalificere sig til OL i Tokyo. I 2014 vandt Mia som den yngste nogensinde DM i damesingle. Mia er 23 år og træner dagligt i elitecentret i Idrættens Hus i Brøndby.

I Sport One Danmark tror vi på idrættens endeløse værdi. Fra den frivillige, til træneren, til atleten kan idrætten noget, intet andet kan. Som dansk idræts kommercielle selskab er idrætten en del af Sport One Danmarks DNA, og vores tilgang til det kommercielle er altid forankret i idrættens værdier omkring fællesskab, social ansvarlighed og en bæredygtig tilgang til præstation.

Velkommen ind i vores verden. Vi arbejder hver dag med at oversætte idrættens viden og kompetence til værdiskabende indhold for erhvervslivet i tæt samarbejde med Team Danmark og Danmarks Idrætsforbund.

Vi glæder os til at give dig viden, inspiration og perspektiv med herfra.