modul 1

DET bæredygtige talent

- inspiration fra eliteidrætten omkring talentudvikling og talentmiljøer

med konsulent med ansvar for talentudvikling i Team Danmark, tidligere OL gymnast Peter Jensen

AFHOLDT

14. april 2021

PETER JENSEN

Peter Jensen er konsulent i Team Danmark med ansvar for talentarbejde.

Han har en Kandidat fra Institut for Idræt og Ernæring på Københavns Universitet og efterfølgende Ph.d. i neuroscience med fokus på kommunikation mellem hjerne og muskler under forskellige motoriske opgaver.

Peter har også en elitesportsbaggrund som elitegymnast og har vundet medaljer ved både EM og VM, og deltaget ved tre Olympiske lege.

Peter arbejder til dagligt med konceptudvikling, sparring og netværk med Specialforbund og Team Danmark Elitekommuner i forbindelse med udviklingen af stærke talentstrategier og talentmiljøer.

(GEN)SE WEBINARET

Se eller gense webinaret her. 

I Sport One Danmark tror vi på idrættens endeløse værdi. Fra den frivillige, til træneren, til atleten kan idrætten noget, intet andet kan. Som dansk idræts kommercielle selskab er idrætten en del af Sport One Danmarks DNA, og vores tilgang til det kommercielle er altid forankret i idrættens værdier omkring fællesskab, social ansvarlighed og en bæredygtig tilgang til præstation.

Velkommen ind i vores verden. Vi arbejder hver dag med at oversætte idrættens viden og kompetence til værdiskabende indhold for erhvervslivet i tæt samarbejde med Team Danmark og Danmarks Idrætsforbund.

Vi glæder os til at give dig viden, inspiration og perspektiv med herfra.