Sport one danmark BYDER VELKOMMEN TIL

Homework

HOMEWORKs webinarer vil inspirere og give både ledere og medarbejdere på de mange hjemmearbejdspladser rundt omkring nogle værktøjer til at få den bedst mulige hverdag i coronaens skygge.

HOMEWORK tager dig med ind bag kulisserne i dansk idræt. Her vil du møde nogle af de eksperter, der står bag store danske sportspræstationer.

Mange af de værktøjer og erfaringer, vores topatleter gør brug af, er ganske overførbare til et arbejdsliv, som de fleste kender det. Også i en tid, hvor corona giver os modstand og forandrer rammerne i vores liv.

I Sport One Danmark tror vi på idrættens endeløse værdi. Fra den frivillige, til træneren, til atleten kan idrætten noget, intet andet kan. Som dansk idræts kommercielle selskab er idrætten en del af Sport One Danmarks DNA, og vores tilgang til det kommercielle er altid forankret i idrættens værdier omkring fællesskab, social ansvarlighed og en bæredygtig tilgang til præstation.

Velkommen ind i vores verden. Vi arbejder hver dag med at oversætte idrættens viden og kompetence til værdiskabende indhold for erhvervslivet i tæt samarbejde med Team Danmark og Danmarks Idrætsforbund.

Vi glæder os til at give dig viden, inspiration og perspektiv med herfra.

Olympiske partnere
Partnere