talkshow

hurra for holdet

- læringer fra vinderkultur i dansk håndbold

Det bliver en motiverende og spændende snak om to vindende kulturer: 
Dansk kvindehåndbold ”dengang” og ”i dag”.

Med: Christina Roslyng (tidl. landsholdslegende, nuværende Team Manager på det danske kvindelandshold) i samtale med triatlet og sportschef i Sport One, Rasmus Henning. 

Dengang: Danmark vandt OL tre gange i træk fra 1996 til 2004 og havde en masse danske stjernespillere. Vi var de bedste, så hvorfor kigger vi ikke tilbage i tiden og gør det igen?

Nu: I dag er fokus på at opbygge en team-kultur baseret på konkrete værktøjer og viden om, hvordan vi gør hinanden gode.

Læringer vi ønsker du tager med dig ved at overvære talkshowet: 

  • Et unikt indblik i håndboldkvindernes værktøjskasse
  • En måde at overføre de værktøjer til erhvervslivet
  • Hvad er en sund vinderkultur – og hvorfor er sådan én vigtig på en arbejdsplads?

PS. det vil være muligt at stille spørgsmål i chatten undervejs. 

23. maj 2022

kl. 9.00-9.30

ekspert

CHRISTINA ROSLYNG
Team Manager for det danske kvindelandsholdet i håndbold

  • HR Business Partner ved JUAL A/S
  • Sportspsykologisk konsulent ved ROSLYNG

Derudover er Christina mangeårig lærer på BGI Akademiet og selvfølgelig en af Danmarks helt store håndboldstjerner på både landsholdet og i Viborg Hk.

VÆRT

RASMUS HENNING

Webinarets oplagte vært er tidligere professionel triatlet og OL-deltager. De seneste 7 år har han arbejdet i Sport One i spændingsfeltet mellem sport og business.

Tilmeld dig her

Fill out my online form.

I Sport One Danmark tror vi på idrættens endeløse værdi. Fra den frivillige, til træneren, til atleten kan idrætten noget, intet andet kan. Som dansk idræts kommercielle selskab er idrætten en del af Sport One Danmarks DNA, og vores tilgang til det kommercielle er altid forankret i idrættens værdier omkring fællesskab, social ansvarlighed og en bæredygtig tilgang til præstation.

Velkommen ind i vores verden. Vi arbejder hver dag med at oversætte idrættens viden og kompetence til værdiskabende indhold for erhvervslivet i tæt samarbejde med Team Danmark og Danmarks Idrætsforbund.

Vi glæder os til at give dig viden, inspiration og perspektiv med herfra.