Kom med...

ind i ubehaget

- og lær at træffe beslutninger ud fra dine værdier

Team Danmarks sportspsykologiske konsulenter vil gennem deres store erfaring fra arbejdet med Danmarks dygtigste atleter klæde dig på til at nå dine mål for 2022. Forandring er altid udfordrende, men når målet er forankret i dine værdier, vil det blive nemmere at holde fast i motivationen og fortsætte mod din drømmedestination, når du møder modgang og det føles ubehageligt. Med den her tilgang øger du chancerne for at lykkes udenfor komfortzonen.

 

 

AFHOLDT

25. januar 2022

Nogle af de spørgsmål, der i løbet af webinaret forklares, diskuteres og gives svar på:

  • Hvordan og hvorfor oplever vi ubehag?
  • Hvorfor lader vi os styre af tanker og følelser?
  • Hvordan kan vi holde fokus på opgaven, når vi oplever et pres? – værktøjerne er de samme om det gælder på jobbet, privat eller i idrætten
  • Barrierer hos mennesker ift. at gå den værdibasserede vej
 
ENGLISH VERSION

This webinar is also conducted in English.

ekspert

NIKOLAJ KORGAARD

Nikolaj Korsgaard er uddannet psykolog fra Aarhus Universitet og har UEFA A-trænerlicens (fodbold).

Han har gennem årene arbejdet for adskillige specialforbund, herunder DBU, Dansk Atletik Forbund og Parasport Danmark samt mange af Team Danmarks eliteidrætskommuner. Derudover har han løbende udøvere, trænere, spillere og dommere fra både ind- og udland i forløb.

(GEN)SE WEBINARET

Se eller gense webinaret på dansk. Derudover har Nikolaj svaret på nogle af jeres spørgsmål. 

WATCH THE WEBINAR

Watch the webinar in English about Inner Strength and being comfortable with being uncomfortable.

I Sport One Danmark tror vi på idrættens endeløse værdi. Fra den frivillige, til træneren, til atleten kan idrætten noget, intet andet kan. Som dansk idræts kommercielle selskab er idrætten en del af Sport One Danmarks DNA, og vores tilgang til det kommercielle er altid forankret i idrættens værdier omkring fællesskab, social ansvarlighed og en bæredygtig tilgang til præstation.

Velkommen ind i vores verden. Vi arbejder hver dag med at oversætte idrættens viden og kompetence til værdiskabende indhold for erhvervslivet i tæt samarbejde med Team Danmark og Danmarks Idrætsforbund.

Vi glæder os til at give dig viden, inspiration og perspektiv med herfra.