Homework modul 2

Lederdialog

- motivér dine medarbejdere på distancen

v. sportspsykologisk konsulent i det eksterne netværk hos Team Danmark, Adam Blicher

AFHOLDT

23. FEbruar 2021

Webinaret er tilgængeligt t.o.m. d. 23. marts 2021

På modulet vil du bl.a. få indsigt i

  • hvad du skal vide om menneskets natur og grundlæggende behov
  • hvordan du som leder kan hjælpe dine medarbejdere med at ændre perspektiv
  • hvilken dialog du som leder med fordel kan have med dine medarbejdere
  • hvordan du igennem lavpraktisk værdiarbejde kan skabe ejerskab og ansvar for egen indsats og præstation hos dine medarbejdere

Adam Blicher

Adam Blicher er sportspsykologisk konsulent i det eksterne netværk hos Team Danmark. Hans faglige baggrund er en kandidat i idræt med speciale i sportspsykologi.

Hos Team Danmark er han ansvarlig for fem Team Danmark-støttede specialforbund, herunder Dansk Motor Union, Gym Danmark og Parasport Danmark.

Adam arbejder med både nye sportstalenter og topatleter, der skal præstere ved EM, VM samt de olympiske og paralympiske lege.

Han har stor erfaring med at bringe sin viden fra idrættens verden i spil over for erhvervslivet gennem workshops, indlæg og undervisning.

(GEN)SE WEBINARET

Se eller gense webinaret på dansk. 

WATCH WEBINAR

Watch the webinar in English about keeping your employees motivated in a time of corona, homework and uncertainty.

I Sport One Danmark tror vi på idrættens endeløse værdi. Fra den frivillige, til træneren, til atleten kan idrætten noget, intet andet kan. Som dansk idræts kommercielle selskab er idrætten en del af Sport One Danmarks DNA, og vores tilgang til det kommercielle er altid forankret i idrættens værdier omkring fællesskab, social ansvarlighed og en bæredygtig tilgang til præstation.

Velkommen ind i vores verden. Vi arbejder hver dag med at oversætte idrættens viden og kompetence til værdiskabende indhold for erhvervslivet i tæt samarbejde med Team Danmark og Danmarks Idrætsforbund.

Vi glæder os til at give dig viden, inspiration og perspektiv med herfra.