Homework modul 1

Medarbejderdialog

- hold motivationen oppe på hjemmekontoret

v. sportspsykologisk konsulent i det eksterne netværk hos Team Danmark, Adam Blicher

AFHOLDT

8. februar 2021

På modulet får du bl.a. indsigt i

  • hvordan topatleter oplever coronaperioden
  • de tre basale menneskelige behov, som er truet lige nu
  • de to myter om dem, der præsterer godt, som ikke holder stik – og hvordan det kan spænde ben for os, hvis vi tror på dem
  • de tre valg vi alle tager, og hvordan du kan påvirke dine egne valg
  • hvordan du kan tage ansvar for din adfærd fremover 

Adam Blicher

Adam Blicher er sportspsykologisk konsulent i det eksterne netværk hos Team Danmark. Hans faglige baggrund er en kandidat i idræt med speciale i sportspsykologi.

Hos Team Danmark er han ansvarlig for fem Team Danmark-støttede specialforbund, herunder Dansk Motor Union, Gym Danmark og Parasport Danmark.

Adam arbejder med både nye sportstalenter og topatleter, der skal præstere ved EM, VM samt de olympiske og paralympiske lege.

Han har stor erfaring med at bringe sin viden fra idrættens verden i spil over for erhvervslivet gennem workshops, indlæg og undervisning.

(GEN)SE webinaret

Se eller gense webinaret på dansk. Derudover har Adam svaret på nogle af jeres spørgsmål i en kort film, samt opsummeret og stillet nogle reflektionsopgaver, der kan downloades som PDF.

Watch webinar

Watch the webinar in English about staying motivated in a time of corona, homework and uncertainty.

I Sport One Danmark tror vi på idrættens endeløse værdi. Fra den frivillige, til træneren, til atleten kan idrætten noget, intet andet kan. Som dansk idræts kommercielle selskab er idrætten en del af Sport One Danmarks DNA, og vores tilgang til det kommercielle er altid forankret i idrættens værdier omkring fællesskab, social ansvarlighed og en bæredygtig tilgang til præstation.

Velkommen ind i vores verden. Vi arbejder hver dag med at oversætte idrættens viden og kompetence til værdiskabende indhold for erhvervslivet i tæt samarbejde med Team Danmark og Danmarks Idrætsforbund.

Vi glæder os til at give dig viden, inspiration og perspektiv med herfra.