Homework modul 3

Morgentræning

- kom godt fra start med en god følelse i kroppen

v. fysisk træner for det danske kvindelandshold i håndbold, energibomben Line Hovgaard-Hansen

AFHOLDT

3. MARTS 2021

Morgentræningen vil bl.a. byde på

  • Verdens mest oplagte vært, der kan topmotivere selv de mest morgentrætte typer
  • Opvarmningsøvelser, der varmer og vækker kroppen
  • Let muskeltræning, der styrker og mobiliserer, så din krop kan holde til endnu en dag foran skærmen
  • Udstrækning og afspænding, så du kan sætte dig til tasterne med den bedste følelse

Dresscode: Træningstøj er at foretrække, men møder du op i jakkesæt eller pencil skirt, vil du også få glæde af morgentræningen

Line Hovgaard-Hansen

Line Hovgaard-Hansen er fysisk træner i Team Danmark, hvor hun hver uge arbejder tæt sammen med en række af landet bedste både olympiske og paralympiske atleter og talenter. Hun kan med sit engagement i træningsrummet bl.a. tage en del af æren for, at det danske kvindehåndboldlandshold er i stærk positiv udvikling.

Line har selv en sportslig baggrund som professionel håndboldspiller på ”Slagelse Dream Team”, og sidenhen som assisterende træner for FCK’s håndboldkvinder.

Med Line som vært for et fysisk træningspas bliver det med garanti ikke kedeligt!

(GEN)SE WEBINARET

Følg de forskellige træningspas med Line og få pulsen op inden eller efter arbejde, og få Lines fif på hvordan den gode holdning holdes på kontorstolen – hele dagen.

I Sport One Danmark tror vi på idrættens endeløse værdi. Fra den frivillige, til træneren, til atleten kan idrætten noget, intet andet kan. Som dansk idræts kommercielle selskab er idrætten en del af Sport One Danmarks DNA, og vores tilgang til det kommercielle er altid forankret i idrættens værdier omkring fællesskab, social ansvarlighed og en bæredygtig tilgang til præstation.

Velkommen ind i vores verden. Vi arbejder hver dag med at oversætte idrættens viden og kompetence til værdiskabende indhold for erhvervslivet i tæt samarbejde med Team Danmark og Danmarks Idrætsforbund.

Vi glæder os til at give dig viden, inspiration og perspektiv med herfra.