SPORT ONE DANMARK

SELVOPTIMERING & OL

Se eller gense webinarerne om selvoptimering, hvor vi både havde en kostekspert, en multivindende OL-legende og en kommende svømme-superstar i studiet for at give deres bud på, hvordan de og du kan optimere livet til at præstere bedre.

Derudover havde vi Chef de Mission for den danske OL-delegation, Søren Simonsen i studiet, der tog os med ind i maskinrummet for planlægningen af verdens største event – under en pandemi!

I Sport One Danmark tror vi på idrættens endeløse værdi. Fra den frivillige, til træneren, til atleten kan idrætten noget, intet andet kan. Som dansk idræts kommercielle selskab er idrætten en del af Sport One Danmarks DNA, og vores tilgang til det kommercielle er altid forankret i idrættens værdier omkring fællesskab, social ansvarlighed og en bæredygtig tilgang til præstation.

Velkommen ind i vores verden. Vi arbejder hver dag med at oversætte idrættens viden og kompetence til værdiskabende indhold for erhvervslivet i tæt samarbejde med Team Danmark og Danmarks Idrætsforbund.

Vi glæder os til at give dig viden, inspiration og perspektiv med herfra.

Olympiske partnere
Partnere